ECOHEADS

ECOHEADS

ECOHEADS är ett ungt och innovativt varumärke, som bygger på en passion för innovation med ett syfte. ECOHEADS, grundades i Sydney, Australien med en vision för framtiden, erbjuder smarta lösningar genom enkla och estetiska produkter med unik design som fokuserar på miljö och upplevelse på salongen.

Vi anser att produkter både ska förstärka kundens upplevelse och främja ekonomin i din verksamhet utan att ge avkall på hälsa och miljö. Vi arbetar med att skydda världen och introducera mer miljövänliga lösningar för en hållbar framtid inom vår bransch.

Vår historia
Varumärket ECOHEADS grundades i Sydney i slutet av 2012 efter två års planering av tre unga, energiska och erfarna innovatörer med en tydlig vision för framtiden.

Det började med två barndomsvänner, Benny Risher och Kobi Bokshish, som tillsammans med den tredje medlemmen i den dynamiska trion, Ben Cohen, såg en möjlighet att förbättra upplevelsen för kund och frisör.

Tillsammans grundade de ECOHEADS moderbolag, 2B1K. Fokus för 2B1K är att hitta, förbättra eller utveckla unika produkter för den professionella hårindustrin och att garantera bättre resultat med mindre ansträngning för frisören, skydd av miljön med bästa resursanvändning och en förbättrad upplevelse för kunden. Den första innovationen var ECOHEADS duschmunstycke.