Vår resa

Session Map grundades 2009 av Peter Andersson, Alexander Lecander och Marcus Westling och är idag en etablerad distributör till svenska frisörsalonger! Tillsammans har de en gedigen erfarenhet inom frisörbranschen. Deras gemensamma nämnare är att kunderna alltid är i fokus.

Resan startade med varumärket KEVIN.MURPHY men idag är vår portfölj betydligt bredare än så. På Session jobbar vi med salonger som har framtidstro, som är stolta över sitt yrke och som är kreativa med humor och passion.

Session bygger på glädje & passion, det skall vara roligt att jobba för och med Session. Vår affärsidé utgår från mottot ”passion for fashion” och bygger på en stor respekt för varje individ och att varje individ har en stor del av Session’s framgång. Viktiga värderingar för Session är lagarbete där alla är delaktiga, enkelhet, entreprenörsanda, öppenhet och engagemang. Idag är vi ett snabbt växande företag, team Session består av en bra mix med mängder av olika bakgrunder och livserfarenheter, men vi är alla förenade med vår Session spirit och viljan att ge våra kunder branschens bästa support, inspiration, glädje, lönsamhet och delaktighet. Vår framgång är alltid beroende av vårt team och av våra kunder. Vi bedöms efter hur vi agerar och hur vi behandlar varandra, våra kunder och våra leverantörer.

Förståelse för dig som kund och dina behov är grunden i allt vi gör. Vi erbjuder branschens bästa produkter på ett enkelt sätt och inser att produkterna själva inte ger våra kunder lönsamhet utan att det är samarbetet mellan kund, Session och våra produkter som ger lönsamhet. Session vill erbjuda kvalitet för alla och på alla områden, från order, leverans, faktura, försäljning, utbildning, uppföljning. Våra kunder ska känna sig säkra på att de får den bästa möjliga  affären när de handlar av session.

WE ARE SESSION